Meeloopdag 2020


- Tilburg, Noorderplas

Loop jij vast tijdens het fotograferen? Heb je een bepaald plaatje in je hoofd maar weet je tijdens de shoot niet hoe je dit moet uitwerken, vind je het lastig om een model aan te sturen, wil je meer weten over paardenfotografie, wil je een kijkje nemen hoe ik te werk ga en wil je graag mijn tips & tricks leren? Vanaf nu is het mogelijk om een dagje met mij mee te lopen. Heb je interesse? Meld je dan nu aan voor een Meeloopdag bij DeniceBrinkmanPhotography.

Alle plekken zijn vol, je kan je wel aanmelden maar dan kom je op de reservelijst.

 

Deze dag is vooral bedoeld voor een beginnend (paarden) fotograaf.

Het is dus belangrijk dat je zelf al beschikt over een body + lens.

 

Data onbekend wegens Corona

Op …. organiseer ik een Meeloopdag in Tilburg. Voor deze dag heb ik twee prachtige en totaal verschillende combinaties kunnen regelen. Namelijk Janine met Pizarro en Steffie met Jetske, beide bekend op instagram als @lifeofzarro & @jetskethefriesian

 

Van 12:00 tot 13:00 zal Janine met Pizarro model staan.

Van 14:00 tot 15:00 zal Steffie met Jetske model staan.

 

Ik heb deze dag plek voor maximaal 6 fotograven. Dit zodat ik voor iedereen genoeg tijd heb en kan helpen en iedereen ook zijn/haar vragen kan stellen. Vol is dus ook echt vol!!

Als alle plekken vol zijn dan kan je je alsnog aanmelden maar dan zal je op de reserve lijst komen te staan.

 

- Hoe gaat de dag in zijn werk?

Het is een super gave locatie, namelijk een bosgebied met een waterplas. We zullen dus ook van beide locaties gebruik gaan maken. De modellen hebben beide een gave jurk aan dus het wordt een mooie magische portret shoot.

 

Om 12:00 uur zal Janine met Pizarro model staan. Pizarro is een gave PRE Andalusiër. Mocht je meer willen zien bekijk dan zeker even het instagram account. Het is de bedoeling om iets eerder te komen zodat je zeker weet dat je op tijd bent en iedereen van te voren al een beetje leert kennen. Gezamenlijk lopen we naar de exacte locatie en beginnen we met de shoot. Iedereen doet zijn/haar ding en we proberen de band tussen deze twee mooi vast te leggen. Ik zal ondertussen ook zeker langs komen en tips & tricks geven, en mijn manier van werken laten zien etc.

 

Om 13:00 uur hebben we even tijd voor een pauze! Hier bespreken we het één en ander en is er natuurlijk gelegenheid om even iets te eten/drinken. Dit is allemaal geregeld dus je hoeft zelf niks mee te nemen.

 

Rond 14:00 komt Steffie met Jetske. Jetske is een mooie fries met lange manen. Weer totaal iets anders dan het eerste model en daarom juist zo leuk, zo krijg je ook variatie in je portfolio. Elke shoot is anders dus zo leer je elke keer weer iets en kan je lekker veel oefenen! Ook bij deze leuke combinatie proberen we alles uit de kast te halen om de band tussen paard en mens mooi vast te leggen. Tijdens deze sessie zal ik natuurlijk ook weer tips & trick geven. Mocht je zelf vragen hebben kan je deze natuurlijk ook stellen, daarvoor is deze dag juist bedoeld!

 

*Deze dag bestaat dus alleen uit het fotograferen van de modellen en het vragen stellen, tips & tricks krijgen en een kijkje achter de schermen en een indruk krijgen van mijn werk wijze. Dus NIET uit het bewerken van de foto's. Dit doe je zelf en dus niet gezamenlijk.

 

We werken deze dag met een fotografie halster. Dit is makkelijk weg te werken tijdens de nabewerking.

Dit halster krijg je van mij dus je hoeft hier niet zelf voor te zorgen.

De modellen ontvangen minimaal 3 foto's van iedere fotograaf.

 

Kosten:  voor deze dag zijn €55.

Drinken + broodjes/snack/fruit inbegrepen.

Na de deze dag mag je het fotografie halster houden, deze kunnen jullie gebruiken tijdens je volgende shoots.

 

Ben jij na het lezen geïnteresseerd geworden? Meld je dan snel aan door een email te sturen naar denicebrinkmanphotography@gmail.com 

Vermeld hierin jouw naam, leeftijd, je ervaring, je instagram account en eventuele allergieën.  

Na je aanmelding zal je een bevestigingsmail krijgen met daarbij een aanbetaling voor deze dag.

Wees er dus zeker van dat je kan en mag!!!

Janine, Steffie en ik kijken heel erg uit naar deze dag en hopen jullie hier ook zeker te zien.

 

Liefs, DeniceBrinkman Photography