Sponsor Ruiters van DeniceBrinkman Photography

DeniceBrinkman Photography heeft maar liefst 3 sponsor ruiters in haar team!

Hier onder stellen zij zich aan jullie voor.


Lisanne Meijs:

Lisanne Meijs is de Sponsor Ruiter van DeniceBrinkman Photography sinds april 2018.

 

Ik ben Lisanne Meijs en ik ben 21 jaar. Ik heb op dit moment een 13-jarige C-pony genaamd Lord. Mijn doel is om hem op te leiden tot dressuur M1/M2 niveau en hem daarna met een fanatiek ruitertje te koppelen. Samen rijden wij nu L1 tussen de paarden, ondanks zijn lengte loopt hij goede punten! Ik heb Denice in april 2018 ontmoet en ben snel daarna ook haar sponsor ruiter geworden, tot nu toe is het een super fijne samenwerking! Denice heeft veel talent en veel gevoel, denkt goed mee met de ruiter en vooral ook met het paard. Ik kijk uit naar de aankomende shoots en de gave foto's! 

 

Te volgen op instagram als @lordofdressage

 


Sabine Voltman:

Sabine Voltman is de Sponsor Ruiter van DeniceBrinkman Photography sinds augustus 2019.

 

Ik ben Sabine en ik ben 20 jaar oud. Ik ken Denice van de manege waar we vroeger reden, we hebben elkaar een lange tijd niet gezien maar sinds een jaar hebben we weer contact. Denice is een hele leuke, lieve, spontane meid die oog heeft voor fotografie! Elke keer komen er prachtige foto's uit.

Sinds februari 2019 ben ik de bijrijder van Suena de la Muralla, beter bekend als Suus. Suus is een Andalusiër van 1,52m en is 9 jaar oud. Ik train Suus 3 a 4 keer in de week waarvan 1x privé les. Met Suus rijd ik actief dressuurwedstrijden. Ze staat gestald op de Nijgraaf in Westervoort waar ook regelmatig dressuurwedstrijden worden georganiseerd, ideaal! We rijden momenteel in het L.  Ik ben super blij dat ik tot het team behoor van Denice!

 

Te volgen op instagram als @suenadelamuralla


Minke Bosch:

Minke Bosch is de Sponsor Ruiter van DeniceBrinkman Photography sinds januari 2019.

 

Mijn naam is Minke en heb een friese hengst genaamd Tigo (zoon van Jasper 366) van 12 jaar oud. Zelf ben ik 19 jaar oud en ik volg een opleiding tot dierenarts assistent. Samen vormen Tigo en ik a bijna 3 jaar een team.

Wij rijden in functie van mijn studie een zomer en winterseizoen, doen mee aan verschillende evenementen, rijden competitie tussen de andere rassen maar ook op het Fries kampioenschap in België. Daarnaast hebben we ook al meegedaan aan de Eurocup, dit is een competitie tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse dressuurbond. We rijden op dit moment dressuur op niveau 2, te vergelijken met L/M niveau in Nederland. We zijn ook lid van het Fries promotie team in België.

 

Te volgen op instagram als @Tigo_thefriesianhorse